انواع ویزا

 

 

با این نوع ویزا شما میتوانید به مدت ۹۰ روز در المان اقامت داشته باشید.منطقه شینگن شامل ۲۵ کشور در اروپا میباشد که با داشتن این ویزا شما می توانید به این کشورها نیز سفر کنید. اجازه کار با داشتن ویزای شینگن امکانپذیر نیست اما میتوانید برای گرفتن مجوز کار به منظور تمدید اقامت خود اقدام کنید که  اخذ آن هیج گونه تضمینی ندارد.

اخذ ویزای شینگن به چندین مورد بستگی دارد از جمله:

  • اثبات هدف شما از سفر به آلمان
  • اثبات تامین مالی در سفر
  • داشتن بیمه مسافرتی
  • همچنین شما باید تا قبل از انقضای ویزای شینگن، آلمان را ترک کنید.

از تاریخ اول اگوست ۲۰۱۲ فارغ التحصیلان خارجی با داشتن مدرک دانشگاهی  آلمانی یا هرگونه مدرک دانشگاهی معتبر که معادل مدارک دانشگاهی آلمان باشد برای یافتن شغل در این کشور واجد شرایط هستند. دارندگان ویزای  job seeker میتوانند تا ۶ ماه برای یافتن شغل در آلمان بمانند. برای گرفتناین ویزا همانگونه که در بالا اشاره شد علاوه بر داشتن مدرک معتبر، متقاضی همچنان باید نشان دهد دارای استطاعت مالی مورد نیاز در طول اقامت خود در آلمان نیز می باشد.

متقاضیان تا زمان استخدام اجازه کار بر اساس خود اشتغالی و دیگر موارد را ندارند.

اخذ ویزای بلند مدت به چندین مورد بستگی دارد:

  • اثبات معتبر بودن مدرک دانشگاهی
  • داشتن استطاعت مالی برای اقامت در آلمان