مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و حرفه

قانون مهاجرت استرالیا بسیار پیچیده و پویاست و دائما در حال تغییر است. بنابراین افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند باید بصورت مستمر اطلاعات خود را در این زمینه به روز کنند. یکی از متداولترین و به نسبت آسانترین روشهای مهاجرت به استرالیا, مهاجرت از طریق ویزای مهارت و تخصص است چون استرالیا یکی از پیشگامان در زمینه جذب مهاجرین جویای کار و تحصیل می باشد.

ویزاهای مهارت چندین نوع دارند که برای اخذ هر کدام از این ویزاها فرد بایستی امتیازات لازم را داشته باشد. در حال حاضر فرد متقاضی به حداقل ۶۰ امتیاز نیاز دارد و از آنجا که شرایط تخصصی هر ویزا برای هر شخص متفاوت میباشد، پس در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از این ویزاها با ما تماس بگیرید.

 

  • سن بایستی بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۵۰ سال باشد
  • نمره حداقل ۶ در آزمون ) IELTS در هر ۴ مهارت )
  • رشته تحصیلی شما در لیست رشته های مورد نیاز استرالیا باشد.
  • انجام ارزشیابی مدارک تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا *

* قبل از هر اقدامی در پروسه مهاجرت به استرالیا ، متقاضیان می بایست مدارک و مهارت های خود را توسط سازمان مربوطه ارزیابی کنند چون هر رشته ی تحصیلی ، سازمان ارزیابی کننده مربوط به خود را دارد و روند ارزیابی ، هزینه ، زمان لازم برای اخذ ارزشیابی در هر کدام از رشته های تحصیلی و شغلی با توجه به سازمان ارزیابی کننده متفاوت است.

متقاضی اصلی امتیازات
سن (۳۰ max)
بین ۱۸ تا ۲۴ ۲۵
۲۵ تا ۳۲ ۳۰
۳۳ تا ۳۹ ۲۵
۴۰ تا ۴۴ ۱۵
۴۵ تا ۴۹ ۰
دانش زبان (۲۰ max)
IELTS 6 ۰
IELTS 7 ۱۰
IELTS 8 ۲۰
سابقه کاری در استرالیا (۲۰ max)
۱-۳  سال ۵
۳-۵ سال ۱۰
۵-۸ سال ۱۵
۸-۱۰ سال ۲۰
سابقه کاری خارج از استرالیا ۱۵ max))
۳-۵ سال ۵
۵-۸ سال ۱۰
۸-۱۰ سال ۱۵
مدارک تحصیلی (۲۰max)
مدرک دکتری از استرالیا یا خارج از استرالیا ۲۰
مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا ۱۵
مدرک معادل فوق دیپلم، مدارک فنی حرفه ای ارزشیابی شده ۱۰
مدرک ارزشیابی شده توسط سازمانهای استرالیایی ۱۰
تحصیل در استرالیا (۵ max)
داشتن یک مدرک یا دیپلم در استرالیا (طول دوره حداقل ۱۶ ماه) ۵
۲ سال تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵
داشتن یک مدرک فنی حرفه ای پیشرفته مربوط به شغل پیشنهادی (طول دوره حداقل ۱۲ ماه) ۵
آزمون مترجمین انگلیسی به فارسی و بالعکس (NATI) (۵ max)
داشتن همسر که باید مشمول تمام شرایط زیر باشد: (۵ max)
سن کمتر از ۵۰ سال
حداقل دانش زبان (IELTS 6)
رشته تحصیلی در لیست مشاغل (SOL)
ارزیابی رشته تحصیلی
داشتن اسپانسر (۱۰ max)
اسپانسر ایالتی تحت ویزای ۱۹۰ ۵
اسپانسر مناطق خاص استرالیا (تحت ویزای ۴۸۹) یا داشتن فامیل در مناطق خاص استرالیا ۱۰

نوع ویزا

نوع اقامت

نحوه اسپانسرشدن

مزایا

حداقل امتیاز مورد نیاز

ویزای مستقل – (زیر مجموعه ۱۸۹)

دائم

در این نوع ویزا افراد میتوانند مستقل و بدون اسپانسر اقدام کنند. کار و زندگی و تحصیل در هر منطقه از استرالیا

۶۰

ویزای حمایت مناطق کم جمعیت –(زیر گروه ۴۸۹)

موقت ۴ ساله ( دو سال زندگی که یکسال آن بایستی کاری باشد)  

در این نوع ویزا افراد میتوانند با گرفتن اسپانسر یکی از مناطق کم جمعیت اقدام کنند.

کار و زندگی و تحصیل در همان منطقه اسپانسرشده

۵۰

ویزای حمایت یکی ازایالتها – (زیر گروه ۱۹۰) دائم در این نوع ویزا افراد با گرفتن اسپانسر یکی از ایالت ها میتوانند اقدام کنند. کار و زندگی و تحصیل در هر منطقه از استرالیا

۵۵

شرایط ویزاهای مهارتی:

ویزای کلاس ۱۸۹

این ویزا بهترین نوع ورود به استرالیا بوده چراکه شما به هیچ ایالت و شخص یا سازمانی وابسته نیستید و می توانید در هر منطقه از استرالیا که دوست داشته باشید زندگی کنید. در این نوع ویزا شما باید حداکثر ۶۰ امتیاز کسب کنید.

ویزای کلاس ۱۹۰

افرادی که به هر دلیلی نتوانسته اند در سیستم امتیازبندی ۶۰ امتیاز لازم را کسب کنند و امتیاز آنها ۵۵ امتیاز است میتوانند برای این ویزا اقدام کنند. شما با استفاده از این روش ۵ امتیاز به جمع امتیازات خود اضافه می نمایید. دراین روش شما درخواستی جهت اخذ اسپانسر به یکی از ایالت های استرالیا که به مهارت شما احتیاج دارند ارسال میکنید که البته شغل شما باید در لیست اداره مهاجرت آن ایالت وجود داشته باشد و بدین ترتیب اداره مهاجرت به شما اجازه اقامت و مهاجرت به هر منطقه از استرالیا را می دهد.
ویزای اسپانسری مناطق کم جمعیت – کلاس ۴۸۹

افرادی که به هر دلیلی نتوانسته اند در سیستم امتیازبندی ۶۰ امتیاز لازم را کسب کنند و امتیاز آنها ۵۰ امتیاز است میتوانند برای این ویزا اقدام کنند. شما با استفاده از این روش ۱۰ امتیاز به جمع امتیازات خود اضافه می نمایید. دراین روش شما درخواستی جهت اخذ اسپانسر به یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا که به مهارت شما احتیاج دارند ارسال میکنید که البته شغل شما باید در لیست اداره مهاجرت آن ایالت وجود داشته باشد و بدین ترتیب اداره مهاجرت به شما اجازه اقامت و مهاجرت به آن ایالت را می دهد.

ویزای اسپانسری خویشاوندی – کلاس ۴۸۹

شرایط این نوع از ویزا شبیه به ویزای اسپانسری مناطق کم جمعیت کلاس ۴۸۹ است با این تفاوت که یکی از اقوام شما و یا همسرتان ( پدرومادر، خواهر و برادر، خواهرزاده و برادرزاده، عمه وعمو و خاله و دایی و فرزندان آنها، پدربزرگ و مادربزرگ که تمامی این نسبت های فامیلی شامل نسبت های خوانده و ناتنی هم میشود)  که مقیم دائم یا شهروند استرالیا و نیوزلند بوده و در حال حاضر ساکن  استرالیا (به جز این مناطق: سیدنی، نیوکسل،ولونگونگ و بریسبین ) باشند میتوانند شما را تحت پوشش خود قرار دهند و به مجموع امتیازات شما ۱۰ امتیاز اضافه کنند و شما را واجد شرایط اخذ این نوع ویزا نمایند .