ویزای سرمایه گذاری بلغارستان

به عنوان یکی از تازه ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بلغارستان دارای فرهنگی غنی و متنوع، آب و هوای معتدل و مکان ایده آل در جنوب شرقی اروپا میباشد و برنامه سرمایه گذاری بلغارستان  میتواند اقامت و تابعیت شما را درسریع ترین زمان ممکن میسر نماید.
مزایای این برنامه:
روند سریع پروسه اخذ اقامت (شش تا نه ماه)؛

گزینه سریع به شما اجازه می دهد که برای ارائه درخواست شهروندی در عرض دو سال اقدام نمایید؛

عدم نیازبه حضور فیزیکی متقاضی دربلغارستان
سرمایه گذاری مورد تایید دولت و گزینه های موجود تامین مالی از بانک ها
بدون نیاز به فراگیری زبان برای اخذ اقامت واخذ شهروندی
الزامی برای لغو شهروندی قبلی شما وجود ندارد
پایین ترین نرخ مالیات و دسترسی آسان به مناطق تجارت آزاد در درون اتحادیه اروپا

مزایای اخذ اقامت دائم بلغارستان :
جابه جایی آزادانه درمنطقه شنگن، که به زودی پس ازعضویت بلغارستان درمعاهده کشورهای عضوعملی میگردد؛
دسترسی به مراقبت های بهداشتی با کیفیت بالا در بلغارستان و اتحادیه اروپا؛
معافیت های مالیاتی مشروط بر درآمد های خارج ازبلغارستان

منافع اخذ شهروندی بلغارستان :
حق نامحدود زندگی، کار و تحصیل در اروپا؛
حق مالکیت زمین در یک کشورعضو اتحادیه اروپا.

گزینه های موجود سرمایه گذاری :
سرمایه گذاری معمولی و متداول

متقاضیان انتخاب این گزینه بایستی ۱ میلیون BGN(لو) که معادل (۵۱۱.۲۹۲ €) میباشد را در یک حساب سپرده دولتی برای یک دوره سرمایه گذاری پنج ساله و بدون بهره سپرده گذاری نمایند، در پایان دوره پنج ساله، مبلغ به طورکامل وبدون بهره به سرمایه گذار عودت داده میشود. این سرمایه گذاری به طور کامل توسط دولت تضمین شده است.
روش سریع اخذ شهروندی:

گزینه سریع اجازه می دهد تا سرمایه گذاران با دو برابر نمودن مبلغ سرمایه گذاری سریعتر تقاضای اخذ تابعیت را ارائه نمایند.

الزامات مورد نیاز برای این گزینه به شرح زیر می باشند:
گذشت حداقل یک سال از اقامت دائم؛
دو برابرنمودن سرمایه گذاری با قرار دادن € ۵۱۲،۰۰۰ در اوراق قرضه دولتی یا افزودن به سرمایه یک شرکت بلغاری، که پروژه آنها دراولویت سرمایه گذاری های دولت تعریف شده باشد.
حفظ سرمایه گذاری اضافی دوم برای یک دوره دو ساله.

امکان دریافت وام ازموسسات مالی جهت تامین مبلغ سرمایه گذاری:

شرکت ما این امکان را برای شما فراهم مینماید که بتوانید ازموسسات مالی معتبراصل مبلغ سرمایه گذاری را به صورت وام دریافت نمایید. برای شرایط دریافت وام با ماتماس بگیرید.
شرایط اخذ شهروندی بلغارستان:
مطابق با قانون شهروندی بلغارستان، سرمایه گذاران خارجی که مجوز اقامت دائم به مدت حداقل پنج سال را دارابوده باشند واجد شرایط برای اخذ شهروندی بلغارستان می باشند. الزامات مورد نیاز برای کسانی که ازطریق سرمایه گذاری عادی اقدام نموده اند عبارتند از:
سن متقاضی باید بیش از ۱۸ سال تمام باشد؛
باید اقامت دائم و یک آدرس معتبر مسکونی (یک صندوق پستی جهت مکاتبات)در پنج سال گذشته را دارا بوده باشند.
بایستی فاقد هرگونه سابقه کیفری دردادگاههای بلغارستان باشند.

مزایای این برنامه:

این برنامه یکی ازسریعترین برنامه های اخذ شهروندی درنوع خود می باشد و همچنین شما نیازی به فراگیری زبان بلغاری جهت اخذ شهروندی ندارید.