ویزای طلایی

پرتغال:

پرتغال دارای فرهنگی غنی و متنوع، آب و هوای مدیترانه ای، یک محیط امن و پایدار و یک مکان ایده آل برای سکونت خانواده شما میباشد. سرمایه گذاران فرصت های زیادی در بازار امن و در حال توسعه پرتغال بدست میاورند و ازدسترسی اسان و راحت به کل منطقه شنگن برخوردار میباشند.
شرایط سرمایه گذاری:

در ماه جولای سال ۲۰۱۵ درقانون مصوب سرمایه گذاری در پرتقال تغییراتی ایجاد شد و اکنون سرمایه گذاران میتوانند از میان گزینه های زیر یکی را انتخاب نمایند:

گزینه اول:      سرمایه گذاری دراملاک و مستغلات

خرید ملک به مجموع ۵۰۰ هزار یورو یا بیشتر
خرید ملک به ارزش ۳۵۰ هزار یورو یا بیشتر به شرطی که ملک مورد نظربیش از ۳۰ سال از ساخت آن گذشته باشد یا درمناطق شهری که شامل قانون نوسازی میباشند واقع شده باشد.
گزینه دوم :       سرمایه گذاری در یکی ازموارد زیر:

انتقال سرمایه به میزان ۳۵۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری درفعالیتهای تحقیقاتی
انتقال سرمایه به میزان ۲۵۰ هزار یورو برای سرمایه گذاری درزمینه های هنری یا پروژه های بازسازی میراث ملی
انتقال سرمایه به میزان ۵۰۰ هزار یورو به منظورخرید سهام درشرکتهای سرمایه گذاری

گزینه سوم:       سرمایه گذاری درتجارتی که حداقل ۱۰ فرصت شغلی را ایجاد نماید.
مزایای ویزای طلایی پرتقال
زمان رسیدگی پرونده توسط دولت ۳۰ روز می باشد .
هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شنگن سفر کنند.
در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد, تمام ملیتها در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند می توانند درخواست دهند.
این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
هیچگونه مصاحبه ای ندارد.
شامل مالیات بر درآمد جهانی نمیشوید.
التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
اقامت حداقل یک هفته در سال.
درخواست کنندگان می توانند پس از ۶ سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

گزینه چهارم:       سرمایه گذاری به مبلغ ۲۸۰ هزار یورو جهت باسازی هتل

پروژه سرمایه گذاری، بازسازی هتل مجللی را دربر می گیرد که در سال ۱۹۰۲ ساخته شده و قرار است تبدیل به هتلی لوکس و Medical Spa   با ۴۵ سوییت، Medical Spa، استخر سرپوشیده، رستوران مجلل، چندین باغ و اسکله رودخانه شود.

 

  •   سرمایه گذاری: فقط  ۲۸۰,۰۰۰ یورو ( در حال حاضر بسته می باشد )
  •   نرخ بازگشت سرمایه: %۵-۴ در سال (بیش از ۷۵۰۰۰ یوزو سود سرمایه گذاری در ۵ سال)
  •   تضمین بازگشت سرمایه: %۱۰۰