برنامه مهاجرت استانی نیوفونلند و لابرادور

برنامه مهاجرت استانی نیوفونلند و لابرادور فرایند مهاجرتی سریع‌تری را برای نیروهای کار متخصص واجد شرایط و کارآفرینان با تجربه‌ای که تمایل دارند به عنوان مقیم دائم کانادا در نیوفونلند و لابرادور ساکن شوند، فراهم می‌کند.

این برنامه مهاجرتی از چهار گروه به شرح زیر تشکیل ‌شده است:

متخصصان و نیروهای کار ماهر

متقاضی برای اینکه واجد شرایط این گروه مهاجرتی باشد باید یک پیشنهاد کار دائم و تمام وقت از یک کارفرما در نیوفونلند و لابرادور داشته باشد. پیشنهاد کار باید در سمتی باشد که امکان یافتن افراد محلی برای سمت مذکور وجود ندارد و باید حقوق و مزایای شغل پیشنهادی با استانداردهای ایالت و نرخ دستمزد معمول شغل مورد نظر هماهنگی و تطابق داشته باشد. متقاضی همچنین باید در ارزیابی اولیه‌ای که فاکتورهای سن، استخدام، تجربه کار، تحصیلات، توانایی های زبانی، منابع مالی شخصی، وفق پذیری و استخدام همسر را مورد بررسی قرار می‌دهد، حداقل ۵۰ امتیاز را کسب نماید.

ممکن است لازم باشد که متقاضی برای شرکت در مصاحبه حضوری سفری به نیوفونلند و لابرادور داشته باشد.

مهاجرت خویشاوندی

شهروندان یا مقیمان دائم کانادا که به مدت حداقل یک سال در نیوفونلند و لابرادور زندگی کرده‌اند، می‌توانند با اسپانسر کردن خویشاوندان خود آنها را برای دریافت ویزای اقامت دائم کانادا مورد حمایت خود قرار دهند. فرد اسپانسر کننده باید با امضا نمودن یک تعهدنامه تمایل وتعهد خود را برای کمک و حمایت کردن از اسپانسر شونده در طی فرایند مهاجرت و پس از وارد شدن وی به ایالت، نشان دهد.

اسپانسر شونده باید:
حداقل ۱۸ سال وحداکثر ۴۹ سال سن داشته باشد؛

حداقل یک سال تجربه کار داشته باشد؛

یک برنامه آموزش عالی حداقل یک ساله را به اتمام رسانده و گواهینامه، مدرک، یا دیپلم مربوط به آن را اخذ کرده باشد؛

یک پیشنهاد کار تمام وقت و دائم از کارفرمایی در نیوفونلند و لابرادور دریافت کرده باشد؛ یا از تمایل و صلاحیت لازم جهت یافتن کاری تمام وقت و دائم در ایالت برخوردار باشد؛یک تعهدنامه حمایت که به امضای اسپانسر رسیده است را دریافت کرده باشد؛

وجه نقد کافی (حداقل ۱۰,۰۰۰ دلار کانادا برای خودش و ۲۰۰۰ دلار کانادا به ازای هریک از همراهان وابسته) برای پرداخت هزینه‌های زندگی پس از ورود به ایالت و طی مدتی که در جستجوی کار است داشته باشد؛ و

قصد داشته باشد که در نیوفونلند و لابرادور سکونت و کار کند.

ذکر این نکته ضروری است که فرزندان وابسته، همسر، والدین، و نوه‌ها باید از طریق برنامه مهاجرت خویشاوندی فدرال برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند و امکان اقدام تحت گروه مهاجرت خویشاوندی نیوفونلند و لابرادور برای آنها وجود ندارد.

فارغ‌التحصیلان خارجی

دانشجویان خارجی که از یک موسسه آموزش عالی معتبر در ایالت نیوفانلند و لابرادور فارغ‌التحصیل شده‌اند و تمایل دارند که در این ایالت زندگی و کار کنند، ممکن است که واجد شرایط اقدام تحت این گروه مهاجرتی باشند. متقاضیان باید در طی دو سال گذشته از یک برنامه تمام وقت حداقل دوساله فارغ‌التحصیل شده و گواهینامه، دیپلم، یا مدرک تحصیلی مربوطه را کسب کرده باشند. این افراد علاوه بر این باید:
کار یا پیشنهاد کار دائم و تمام وقتی از یک کارفرما در نیوفانلند و لابرادور که با رشته تحصیلی متقاضی مرتبط است داشته باشند؛ یا از قابلیت‌های لازم جهت استخدام در ایالت برخوردار باشند؛

اجازه کار مخصوص فارغ‌التحصیلان خارجی را در اختیار داشته باشند؛

از پول و منابع مالی کافی جهت سکونت و استقرار در ایالت برخوردار باشند؛ و

مهارت‌های زبانی کافی جهت انجام وظایف محوله را داشته باشند.

کارآفرینان

این گروه مهاجرتی برای جذب کارآفرینانی که تمایل دارند بیزنس جدیدی را در نیوفانلند و لابرادور راه‌اندازی کنند یا تمام و یا بخشی از بیزنس موجودی را در ایالت بخرند، طراحی شده است. برای اینکه واجد شرایط این گروه مهاجرتی شناخته شوید باید:
از دارایی خالصی به میزان حداقل ۴۵۰,۰۰۰ دلار کانادا برخوردار باشید؛

حداقل ۲۰۰,۰۰۰ دلار کانادا را برای تاسیس یک بیزنس جدید یا مالکیت تمام یا بخشی از یک بیزنس موجود در نیوفونلند و لابرادور سرمایه‌گذاری کنید؛

در سفری بیزنسی به نیوفانلند و لابرادور شرکت کرده و یک پلان بیزنسی برای تاسیس کسب و کاری موفق در ایالت ارائه دهید؛

حداقل پنج سال سابقه مدیریت ارشد یا تجربه کارآفرینی در بیزنسی مرتبط با بیزنسی که قصد دارید در ایالت تاسیس یا خریداری نمایید، داشته باشید؛

یک توافقنامه کارایی (Performance Agreement) امضا کرده و مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ دلار کانادا را نزد دولت نیوفانلند و لابرادور به ودیعه بگذارید. این ودیعه پس از اینکه شرایط و مفاد توافقنامه مذکور توسط شما به اجرا گذاشته شد و بیزنس پیشنهادی‌تان تاسیس شد، عودت داده می‌شود؛

از حداقل نیازمندی‌های مربوط به سن، تحصیلات، امکان پذیر بودن و واجد شرایط بودن بیزنس ارائه شده، تجربه مدیریتی/بیزنسی، منابع مالی شخصی، توانمندی‌های زبانی، تجربه کاری، و وفق پذیری برخوردار باشید.